Tips på hur du kan få längre eller tjockare hår

Foto: melancholiaphotography/Pixabay
Posted July 8, 2021 in More

Anledningarna är många till att man söker alternativ på hur man kan förbättra sitt hår. Man kan bli tunnhårig på grund av ålder, stress eller olika sjukdomar, eller så har man alltid varit tunnhårig. En önskan kan också vara att man snabbt vill få ett långt hårsvall.

Det är relativt vanligt med personer som har problem med sitt hår på grund av stress, en sjukdom eller medicin, eller så tillhör man de som alltid har haft tunt hår. Håret spelar stor roll för många och man kan förändra sitt utseende avsevärt genom att ändra frisyr.

Det finns olika sätt att snabbt och smidigt förändra sitt hår. Vad man väljer beror på hur mycket man önskar förändra sitt hår och hur mycket man vill spendera på produkter och isättning. Dessutom tillkommer en del underhållning på vissa lösningar. Några har inget emot att lägga extra tid på underhållning av sitt hår, medan andra knappt orkar tänka på all extra tid för det.

De mest vanliga metoderna

Äkta löshår finns i olika utföranden. Önskar du en tillfällig lösning kan du välja hårslingor som sitter fast på klämmor. De är enkla att sätta i själv och tas ut lika enkelt. Dessa kan även enkelt användas för att skapa mer volym för en specifik uppsättning eller enbart för att skapa ett tjockare hårsvall.

För en mer permanent lösning, med hår som sitter fast i flera månader, får man ibland räkna med mer underhåll av håret och kanske även hjälp för att sätta i håret. Bäst resultat får du om du har någon som hjälper dig, då det inte är så enkelt att fästa håret på ett snyggt sätt på baksidan av huvudet.

De mest använda metoderna med löshår som sitter i längre perioder, är de som sitter fast på en tejpremsa eller tunnare slingor som har ett vaxfäste. Löshår på tejpremsa är bredare, men det är lättare att själv stå för isättning och det sköts utan extra hjälpmedel. Däremot bör du köpa ett specifikt medel när du ska ta ut håret, för att undvika att slita sönder ditt eget hår.

Med tunnare slingor som har ett vaxfäste är variationerna på frisyrer många fler och du kan lättare mixa med olika färger. Däremot behöver du extra hjälpmedel med denna metod, bland annat en värmetång för att sätta fast håret och ett speciellt medel då du ska ta ut hårslingorna. Denna metod kräver även längre tid, ibland flera timmar, för isättningarna. Det rekommenderas starkt att inte ordna med isättningen utan hjälp, bland annat för risk att bränna sig med värmetången.

Det finns många andra lösningar, som kanske passar ditt hår eller dina önskemål bättre. Kontakta leverantören direkt, om du är osäker på vad du ska välja.

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar