Snyggaste golven i Stockholm, är de också bäst?


Posted September 2, 2022 in More

Att inreda snyggt är varje människas mål, att ha ett vackert hem att leva och bo i, och kanske också visa upp. Golv kanske inte är det första man tänker på, men det är definitivt en av de första sakerna man ser. Med Pergo plastgolv som ser ut som riktigt trä kan du lura vem som helst. Det kan bli en kostsam historia när man renoverar, golv är också någonting som slits otroligt fort, särskilt när man har husdjur eller småbarn. Fläckar som inte går bort, repor och slitage hör till vanligheterna. Vill du inte byta golv vartannat år så ska du verkligen se till att välja det bästa på marknaden.

Levande golv

Vinylgolvplankor och plattor gör ditt hem levande, trots att det är plast så ser det verklighetstroget ut till trä, med den stora skillnaden att det är så mycket mer tåligt än riktigt trä. Välj mellan två olika typer; Rigid Click och Flex Click & Flex Glue. Båda slitstarka och enkla att lägga, även om Rigid Click också är smidigt att lägga även på ojämnt underlag och är 100 % vattentätt. Oavsett vilket som passar dina behov bäst, så kan vi lova att det finns ett golv till ditt hem.

Trägolv=svårskött?

Men det är klart, trägolv är svårslaget. Strukturen, känslan och vetskapen om att det är trä, gör det ganska oemotståndligt. Då glömmer man lätt att det i själva verket kan vara ganska svårskött. Det finns ingenting tråkigare än att lägga ner mycket pengar på ett nytt, fräscht golv, bara för att behöva lägga om det efter en tid.
Tack vare Pergos Stay Clean teknologi, kan du njuta av ditt trägolv med vetskapen om att det tål slitage, det förhindrar också missfärgningar och är smutsavvisande. Låt dina bekymmer med ett trägolv bli ett icke-bekymmer.

Pergo klicksystem

Lägg ditt trägolv själv med hjälp av det enkla klicksystemet och välj och vraka bland olika utföranden. Är fiskbensparkett din stil? Eller vill du kanske njuta av lite mer exklusivt breda och långa plankor som ger ett sofistikerat intryck? Pergo har ett trägolv för alla, oavsett om du föredrar lite mörkare golv eller ljusare. Dessutom kan du luta dig tillbaka och njuta av det faktum att Pergos trägolv har livstidsgaranti och alla golv med StayClean teknologin har 10 års fuktskyddsgaranti.

Det finns inte längre några anledningar till att inte ha Stockholms i särklass snyggaste golv. Pergo löser ditt golv, oavsett behov.

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar