Inredning med öppen planlösning


Posted 3 months ago in More

Att inreda en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats kan vara både funktionellt och estetiskt tilltalande. Om du vill, inred ditt hem med Kitchen Living Dining. Hos dem finns det nämligen en hel del bra inom just inredning så väl som för köket och för andra rum. Om du vill satsa på att ha en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats så ska vi ge dig lite tips kring detta. 

Skapa enhetlighet 

Använd en enhetlig färgpalett eller stil genom hela utrymmet för att skapa kontinuitet. Det kan vara genom att använda liknande färger på köksluckor och vardagsrumsmöbler eller genom att använda gemensamma material och accenter. Se även till att använda dig av olika möbler eller mattor för att visuellt avgränsa varje område. En matta under matbordet eller ett soffbord kan definiera vardagsrummet, medan en köksö eller en barstolshöjd kan markera köksdelen.

Se till att möblerna passar den öppna planlösningen. Flexibla möbler såsom modulsoffor eller rörliga köksöar kan vara praktiska för att anpassa utrymmet efter olika aktiviteter.

Belysning och växter

Använd olika typer av belysning för att definiera varje område. Hänglampor över matbordet, golvlampor eller spotlights i vardagsrummet och under köksskåpen för att skapa olika ljuseffekter och markera områdena. Använd växter för att mjuka upp och ge liv åt utrymmet. Placera växter på hyllor, köksbänkar eller i vardagsrumshörn för att skapa en lugn och naturlig atmosfär.

Konsekvent design

Välj möbler och inredning som harmonierar med varandra, oavsett om det är moderna, industriella eller skandinaviska stilar. En konsekvent design ger en känsla av sammanhang och stilrenhet. Se även till att satsa på att ha en smart förvaring. Det kan vara avgörande för att hålla utrymmet organiserat. Det finns smarta hyllsystem så väl som integrerade hyllor som kan vara bra att satsa på. 

Bra inredning hos Kitchen Living Dining

Hos Kitchen Living Dining finns det en hel del för hem och heminredning du kan satsa på att köpa. Det finns allt från dekorationer till hemtextiler, möbler och belysning. 

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar