Få kvalitetssmycken till bra priser från Silvermama


Posted November 26, 2021 in More

Du som letar efter vardagliga smycken som fortfarande signalerar något personligt och unikt kommer älska Silvermama. Silvermama har nämligen en samling vackra kvalitetssmycken till bra priser, där namnsmycken och gravidsmycken är det som gör att företaget sticker ut från mängden.

Hos Silvermama hittar du alltså ett utbud av fina namnsmycken, som bokstavshalsband och armband med gravyr, formade som hjärtan, medaljonger, stavar, cirklar med mera, på vilka du kan skriva ett namn eller bara några bokstäver. Förutom namnsmycken finns det också vackra gravidsmycken som kan hängas över en gravid mage under stora delar av graviditeten.

Perfekta presenter till någon du bryr dig om, eller varför inte dig själv, går att tillgå hos Silvermama. Dessutom är smyckena tillverkade av kvalitetsmaterial, säljs till bra priser samt levereras klimatsmart.

Namnsmycken i silver eller rostfritt stål

Silvermamas expertis är som sagt namnsmycken. Därför hittar man ett stort urval av namnsmycken till bra priser hos dem. Alla smycken går att få i antingen silver eller rostfritt stål, där allt silver som används och köps för tillverkning är från upp till 50% återvunnet silver. Dessutom återvinns allt restmaterial och avfall som används under produktionen. Med det sagt får man inte bra kvalitetssmycken till bra priser från Silvermama, men också miljövänliga accessoarer.

Förutom att man kan välja om man vill ha sina smycken i silver eller rostfritt stål, går det även att skräddarsy sina smycken så att de passar ens önskemål. Några föredrar exempelvis ett namnsmycke med specifika berlocker, som små hjärtan eller månadsstenar. Andra vill ha en specifik kedja för att göra sitt smycke mer unikt. Oavsett finns det möjlighet för att anpassa sitt smycke precis som man vill det hos Silvermama.

Alla namnsmycken man köper hos Silvermama levereras inslaget i silkespapper i en smyckesask. Asken levereras med brevbärare (ofta med cykel) till dörren och ej via postombud. Man kan förvänta sig snabb leverans (1–2 dagar). 

Vackra Bola gravidssmycken

Silvermama har som sagt inte endast fina namnsmycken, som bokstavshalsband och armband med gravyr, men också gravidsmycken. Ett Bola gravidsmycke är ett smycke som kan hängas över en gravid kvinnas mage under större del av graviditeten. Förutom att smycka en redan vacker mage, avger Bola gravidssmycket även ett svagt ljud när kvinnan rör sig. Detta kan barnet höra och känna igen redan från den 20:e graviditetsveckan, något som sägs ha en lugnande effekt för barnet i magen och även efter födelsen. 

Silvermamas Bola Gravidsmycken är tillverkade sterlingsilver, och finns att tillgå med pläterat guld om man önskar detta. Även dessa gravidsmycken går att kombinera med olika kedjor och berlocker, så att man kan anpassa dem helt efter sina behag.

Pålitligt företag med bra betyg på Trustpilot (4,6) och Google (5)

När man köper ett bokstavssmycke från Silvermama köper man det genom ett pålitligt och välrenommerat företag. Silvermama har nämligen redan en väldigt nöjd kundbas och bra betyg på Trustpilot (4,6) så väl som Google (5). Sålunda kan man vara säker på att man även får en bra köpupplevelse under själva köpprocessen.

Att köpa smycken hos Silvermama går både snabbt och smidigt. Man behöver inte registrera sig för att göra ett köp, och det är enkelt att beställa. Silvermama tror inte på komplicerade köpprocesser utan vill underlätta det så mycket som möjligt för deras kunder.

Om man ändå stöter på något problem när man är igång med att köpa ett bokstavssmycke från Silvermama, eller har frågor angående deras smycken, finns det en professionell kundtjänst att kontakta direkt via hemsidan. Deras serviceinriktade personal finns tillgängliga för att besvara alla ärenden som kan tänkas komma in. Annat kunde man väl inte förvänta sig från Silvermama.

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar