En flyttfirma för ren flyttglädje


Posted April 19, 2023 in More

Att flytta kan vara en stressande och överväldigande upplevelse för många människor – man lämnar kanske ett hem där man har skapat många fina minnen och lämnar bakom sig allt man är van vid för något nytt. Många i Stockholm använder sig numera av en flyttfirma för att få processen att gå smidigare: då är det också viktigt att välja en flyttfirma som inte bara erbjuder högkvalitativa tjänster utan också fokuserar på bemötandet och gedigen kundtjänst, som kunden en trygg och bekväm flyttupplevelse. En firma som uppfyller ovanstående behov med råge är flyttkalle,  en firma med över 25 000 nöjda kunder och heltäckande tjänster inom flytt. Du kan läsa mer om dem på flyttfirmaistockholm.nu

Detta är en mångsidig flyttfirma: dels har man en otroligt bred arsenal av tjänster, men man förstår också att anamma mjuka värden och ge service, i ordets sanna bemärkelse. Detta är en firma som verkligen tar hand om kundernas behov och önskemål på ett personligt sätt. Man får känslan av att de verkligen förstår att flytten är en betydelsefull händelse i kundernas liv och tar sig tiden att lyssna på kundernas oro synpunkter och skapar en trygghet genom bra kommunikation och tydlighet i planering och information till dig som kund.

Man märker att bolaget är experter på hela proceduren med bohagsflytt, packning och paketering, eventuell bortforsling och andra ägodelar. Personalen vet hur man säkert hanterar olika typer av föremål på rätt sätt och har den utrustning som krävs för att göra flytten smidig och enkel: man kan till och med hjälpa en skruva ned saker och sätta upp dem igen i det nya hemmet. Som för att runda av alltsammans kan man dessutom erbjuda högkvalitativ flyttstädning – och till och med magasinering om det skulle behövas. Man erbjuder allt som behövs för övergången till ett hem till ett annat, helt enkelt. Flyttkalle kör även flyttlass utanför Stockholm, och rentav i hela Norden om man har behov av att omlokalisera. Man kör med moderna fordon och alla produkter som används löpande i arbetet är miljöanpassade.

Priserna är också riktigt, riktigt bra – bland de bästa i hela Stockholmsområdet, från 595 kronor i timmen för en flyttbil på 24m3 och två man att bära eller 895 kronor i timmen för tre man samt en bilkostnad – inom Stockholm – på 500 kronor. Flyttstädningen i sin tur kostar från 1600 kronor och uppåt. Alla priserna som uppges i prislistan på företagets hemsida är efter RUT-avdrag.

Detta är en flyttfirma som på djupet är engagerad i att erbjuda kundservice av hög kvalitet – vilket märks.

* Tillgängliga för att besvara frågor och ge stöd när det behövs.

* Bokningar med kort varsel

* Snabba att åtgärda problem och har heltäckande försäkring.

* Nöjd-kund garanti

Flyttkalle sköter din flytt med bravur – ett företag vars tjänster rekommenderas helhjärtat!

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar