Bästa kreditkortet 2021?


Posted May 11, 2021 in More

Letar du efter bästa kreditkortet 2021? Ja, då har du massor med olika produkter att gå genom, så mycket är säkert. Dagens finansmarknad står för mängder av olika alternativ när det kommer till kreditkort.

De gamla vanliga utgivarna VISA och Mastercard är fortfarande störst när det kommer till samarbeten med olika varumärkeskedjor, matkedjor och bensinkedjor. I många fall handlar det om ett tätt samarbete som resulterar i intressanta lösningar för kreditkortägarna. Vad ingår egentligen i ett kreditkort? Det skriver vi lite mer om i nästa rubrik.

Årsavgift, förmåner och försäkringar

Varje kreditkort som namnet självt antyder är ett kort som låter dig att använda en viss summa pengar på kredit (eller låna pengar för en period av kortutgivaren). Det positiva är att i princip alla kreditkort har en räntefri period under vilken du kan återbetala den utnyttjade summan utan någon ränta. Så det blir som ett gratis lån kan man säga. Ifall du överskrider den perioden så ackumuleras det givetvis ränta. Varje kreditkort har en viss årsavgift då dessa kan variera olika utgivare emellan. Titta gärna på summan innan du bestämmer dig för vilket kreditkort du ska ha.

Det bästa med dagens kreditkort är förmånerna som tillkommer. Dessa kan vara allt från lägre priser på driftmedel, kläder, resor, flygbiljetter till mat. Beroende på vilket kort du skaffar kan du ta del av exklusiva erbjudanden, rabatterade priser och intressanta förslag.

Sist men inte minst finns det oftast även offerter för försäkringar till lägre pris för själva kortägaren och även för någon familjemedlem.

Komplett är ett bra alternativ om du letar efter det bästa kreditkortet med bonus.

Kreditkort är en populär produkt

Ja, som rubriken själv säger så är kreditkort en populär produkt i Sverige. De flesta vuxna äger minst ett kreditkort som de flitigt använder.

Detta är ett tydligt tecken på att själva konceptet bakom kreditkortet är förmånligt och fungerar bra för de flesta användare. Det blir intressant att se hur marknaden utvecklas och vilka typer av nya kort som introduceras.

 

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar