Bästa kosttillskotten för din träning – Vad är HGH?


Posted 8 months ago in More

För att ge kroppen en knuff i rätt riktning och maximera sina resultat är det många som använder sig av olika kosttillskott. Människokroppen är en komplex organism som styrs av ett nätverk av hormoner och kemiska signaler. Målet med ett kosttillskott är att ge kroppen en boost i ett ämne du kanske annars har en brist av eller om du vill ligga lite före kurvan och maximera dina resultat. Det finns kosttillskott för alla möjliga ändamål. Oavsett om du vill bränna fett, öka din muskelmassa eller maximera din prestation så finns det garanterat ett kosttillskott som kan hjälpa dig. Kosttillskott har vuxit enormt i popularitet och numera är det många som tränar som använder sig av något slags tillskott. Nocco och proteinpulver är två vanliga exempel på tillskott de flesta har sett på gymmet.

Humant tillväxthormon(HGH)

Ett exempel på kosttillskott är HGH eller det mänskliga tillväxthormonet. Humant tillväxthormon eller HGH som det också kallas är ett hormon som spelar en mycket viktig roll i kroppens utveckling och underhåll. En av dess främsta funktioner är att främja kroppens regenerering. Detta förbättrar kroppens förmåga att läka och underhållet av kroppens vävnader och organ. Resultatet av detta är förbättrad muskelmassa, benhälsa och immunförsvar. HGH kan också påverka din hy. Genom sin effekt på din huds elasticitet kan tillväxthormon minska förekomsten av rynkor. HGH är också anledningen till att man växer så snabbt under puberteten då kroppens produktion är som högst.

Kroppens produktion av HGH

HGH produceras naturligt i kroppen av hypofysen som är en körtel som sitter vid basen av hjärnan. Hypofysen producerar HGH i pulser snarare än att producera en konstant mängd hela tiden. De starkaste pulserna har visat sig vara efter träning och fysisk aktivitet eller under djup sömn. Träning och bra sömn är därför två viktiga faktorer för kroppens naturliga produktion av HGH. Produktionen är hög under barndomen och tonåren och som högst under puberteten. Det är därför man växer som snabbast under puberteten. Produktionen saktar sedan ner i vuxen ålder men fortsätter livet ut. Det finns dock ett flertal sätt att påverka produktionen positivt efter att produktionen saktat ner.

Sätt att påverka kroppens produktion av HGH

Kroppen producerar naturligt HGH genom hela livet men produktionen är som högst under barndomen och tonåren då det hjälper kroppen att växa ordentligt. I vuxen ålder när kroppens egen produktion av HGH saktar ner kan man fortfarande påverka den naturliga produktionen positivt. Detta kan man bland annat göra genom en sund kost, bra sömn och regelbunden träning. För att underlätta och hjälpa dig på vägen kan du då även ta syntetiskt HGH som kosttillskott. Stress är något som visat sig påverka kroppens produktion negativt. Då kanske användandet av syntetiskt HGH som kosttillskott kan ge dig en knuff i rätt riktning om du är stressad över att hålla dig i form.

Vart kan jag köpa HGH och andra kosttillskott?

Är du på jakt efter bästa tillskotten för din träning? För mer information om syntetiskt HGH eller andra kosttillskott besök Deuspower och deras webbshop. Deuspower är en pålitlig leverantör där du bland annat hittar syntetiskt HGH som Deustropin och en rad andra kosttillskott för dig som vill maximera resultaten av din träning. 

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar