Den bästa sporten att titta på


Posted March 16, 2020 in More

Du älskar sport och uppskattar ingenting bättre än att se det på tv eller i verkligheten. Det är en spännande upplevelse, att se ditt lag göra bra ifrån sig och (förhoppningsvis) vinna. Men vad gör du ifall dina favoritsporter för inte spelas för närvarande och du har ett tomrum att fylla? Lyckligtvis finns det många fler sporter att upptäcka och titta på, och vem vet – någon av dem kan bli din favoritsport för alltid!

 

Trav

Trav är en form av hästkapplöpning där hästarna kopplas till en vagn och tränas för att tävla i en viss gångart. Detta är en spännande typ av hästkapplöpning att titta på, särskilt om du älskar hästkapplöpning. Du kan göra denna sport ännu mer spännande genom att satsa något på en favorithäst, dvs. att spela på trav, vilket gör upplevelsen oförglömlig.

 

Basket

Basket är en fartfylld, spännande sport att titta på – full av action, och du inser rätt snart hur spännande det är att följa spelet. Det finns många lag att heja på så välj med omsorg det lag som ska få ditt stöd. Med detta sagt har Usa en hel del kända basketlag, men de bästa är Golden State Warriors, Los Angeles Lakers, Chicago Bulls och Boston Celtics.

 

Formel 1

Spänd, snabb och tävlingsinriktad – formel 1 är den högsta klassen av en-sits-racing. När du tänker på hastighet dessa åkare far fram it och hur de måste koncentrera sig i över en timme så kommer du att inse hur skickliga dessa förare är och hur intensiv sporten är. Det finns en hel del atmosfär kring formel 1, med kommentatorer och där man innan loppet filmar bakom kulisserna och pratar med fans, förare och de som är i depån.

 

Tennis

Tennis är en mycket älskad sport världen över, med sånt som Wimbledon som gör denna sport mycket mer het. Det finns rivalitet mellan spelare, och även om här inte ryms lika mycket action som i andra sporter så är det lätt att få absorberas i denna sport och upptäcker dig fastna för och heja på en av spelarna. Det finns många tennisturneringar såsom Australian Open, French Open, Wimbledon och US Open.

 

Gymnastik

Anses vara en av de svåraste och mest intensiva sporterna man kan tänka sig. Gymnastik är fysiskt och mentalt tärande, kräver idrottare att driver sig förbi sin rädsla och sina gränser för att de ska kunna nå högsta möjliga poäng. Medan tv inte visar lika mycket gymnastik som fotboll eller rugby är detta en sport du likväl bör överväga att titta på under din lediga tid.

 

Boxning

Genom senaste tidens kändismatcher mellan internetpersonligheter och annat sportfolk har boxning vuxit i popularitet. Här väljer många att slå vad (s.k. betting) på specifika boxningsmatcher. För vissa kan det se ut som en brutal sport, men det finns en hel del precision eftersom det är en kampsport med MMA inblandat. Återigen – detta är en kanonsport att titta på om du vill slå vad.

 

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar