Fler elever efterfrågar läxhjälp Stockholm med en privatlärare


Posted December 11, 2020 in More

Det har skett en tydlig ökning i efterfrågan för läxhjälp där allt fler vill ha en privat studiecoach. Anledningen kan variera, men det har varit ett omtumlande år med mycket ändringar på kort tid där elever har behövt ställa om och deras studier har påverkats negativt. Läxhjälpsföretaget Allakando är störst i branschen och hjälper många elever varje år, speciellt i storstäderna, med att välja ut privatlärare som kan ge studiehjälp. Läs mer här om läxhjälp Stockholm och kom igång med läxhjälp.

 

Läxhjälp finns att få i alla skolämnen och utbildningsnivåer

Varje elev är unik och behöver hjälp med olika saker. Allakando erbjuder därmed läxhjälp i alla skolämnen och på alla nivåer. Så man kan studera på grundskolenivå, gymnasiet eller universitets och högskolenivå och få hjälp av en studiecoach. De flesta lärare studerar på universitetsnivå och har toppbetyg inom sina ämnen.

Många elever vill gärna ha mattehjälp, då ser vi på Allakando läxhjälp till att hitta en mattelärare som kan ge hjälp inom just det ämnet och på den nivå som önskas.

Två alternativ för läxhjälp — online eller fysisk

Med fysisk läxhjälp så innebär det att man träffas antingen på ett bibliotek eller så ses man hemma hos eleven för lektionerna. Detta bestämmer man sinsemellan vad som hade passat bäst, det är viktigt att man har god studiero.

I samband med corona pandemin så är det allt fler som väljer att ha läxhjälp online. Det är ett mycket välutvecklat koncept som var väldigt vanligt redan innan pandemin kom igång. Väljer man detta alternativ så öppnar man upp möjligheten av att få hjälp av en lärare som befinner sig i en helt annan stad, men som har just den kompetensen som man letar efter.

Du kan mer än du tror: vår grundfilosofi för läxhjälp

Inom läxhjälp så ser vi till att varje lärare är utbildad i Allakandos pedagogik — du kan mer än du tror. Detta är organisationens grundfilosofi och ska genomsyras i allt som man gör. När man har en studiecoach så kommer han eller hon att se till att både motivera en, lära en om studiotekniker men framförallt att man också ska tro på sin egna förmåga.

Man brukar säga att man är född till något eller har en naturlig talang. Allakando tror mer på att alla kan lära sig, ibland behöver man bara hjälp av en som visar vägen. Målet med undervisningen är att eleven med tid ska vilja fortsätta på egen hand och känna att den klarar det.

Varje elev får en noggrant utvald privatlärare

Med läxhjälp så är det viktigt att man som elev har en privatlärare som man känner att det finns en god personkemi med. Det är därför som organisationen alltid noggrant väljer ut studiecoacher till eleverna. Arbetet kan ta upp till två veckor, men brukar gå snabbare än så. Man får ge önskemål om man har det kring sin kommande lärare. T.ex. att man vill att han eller hon ska vara energisk eller kanske mer lugn. Majoriteten av de som har tagit läxhjälp har varit supernöjda med sin studiecoach.

Popular right now

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar