Akustiska paneler – för ett vacker och rofyllt hem


Posted July 25, 2022 in More

Om du någon gång varit i ett ryúm där akustiken inte varit på topp, där det ekat och ljuden känts irriterande då vet du att det är inte en känsla man vill ha i sitt hem. Moderna hus har ofta öppna lösningar, vackert men inte speciellt bra för akustiken. Vi har lösningen på problemet – en väldigt snygg sådan!

Akustiska paneler i trä 

Vad är det som gör att det ekar i ett utrymme egentligen? Jo, ekot uppstår när ljudvågor reflekteras tillbaka i ett utrymme vilket leder till att eko uppstår. En akustisk panel bryter ner reflektionerna vilket hindrar ljudet att slå tillbaka i utrymmet.

WoodUpp – ett företag i tiden 

WoodUpp är ett danskt företag som grundades i den lilla staden Ribe år 2017. 

Grundaren för företaget älskar trä som material och detta speglar sig verkligen i de vackra och funktionella akupanelerna i trä som företaget producerar. Produkterna har bara under några år blivit mycket populära och kan numera hittas både i privata hem och i officiella byggnader runt om hela Europa.

Akustiska paneler i trä från WoodUpp är både hållbara och unika. De är välgjorda och kvaliteten på träet är även det i högklass. Med dessa akustikpanaler kan man få både moderna och trevliga utrymmen att vistas i. 

Utbud

Akupanel som ribbvägg eller ribbtak är ett väldigt bra köp. WoodUpp har en mycket trevlig hemsida och en kunnig personal som kan hjälpa dig på vägen. Du kan börja med att till exempel bekanta dig med alla olika nyanser och kulörer som akutiskpanalerna finns i. Man kan också beställa hem färgprover för att testa sig fram.

Det finns också en visualiserare på hemsidan. Där kan man ladda upp bilder frå sitt eget hem och pröva hur bra en vacker träpanel skulle passa just där.  Med hjälp av dessa vackra träpaneler kan du få bort all efterklang ur ditt hem och samtidigt skapa en rofylld och vacker inredning som du kommer att få massvis av komplimanger för.

På hemsidan kan du även lyssna till en inspelning där man tydligt hör skillnaden i rum med akustikpaneler och rum utan. Skillnaden är större än man tror.

Om du behöver hjälp kan du ringa, chatta, skicka e-post eller boka in ett gratis digitalt möte med WoodUpps vänliga och professionella personal.  Akustikpanelerna är ett riktigt bra DIY-projekt, lätta och snabba att installera – det finns verkligen ingen orsak för dig att tveka. Du kan lätt slippa irriterande ekon i ditt hem. 

Popular right now

SEARCH

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Norges Casino

NEWSLETTER

The key to the city. Straight to your inbox. Sign up for our newsletter.

Skip to toolbar